Contacteer ons

Beijing Cable Industry Development Co.,Ltd

Van de de Kabelindustrie van Peking de Ontwikkelingsco., Ltd

  • Beijing Cable Industry Development Co.,Ltd
  • Beijing Cable Industry Development Co.,Ltd
  • Beijing Cable Industry Development Co.,Ltd
  • Beijing Cable Industry Development Co.,Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Importeur, Exporteur, Verkoper, Andere
Merken KCABLE Aantal werknemers 100~200
Jaarlijkse omzet Opgericht Jaar 2003
Export pct 50% - 60%
Inleiding

Van de de Kabelindustrie van Peking de Ontwikkelingsco., Ltd is één van de ondernemingen van de grootste schaalbackbone in de draad van China en de kabelindustrie. Met hi-tech productietechnologie, die zich in de productie van Lucht Gebundelde Kabels (ABC-kabels) specialiseren, isoleerde pvc draden en de flexibele draden, pvc geïsoleerde machtskabels, XLPE isoleerden machtskabels, algemene rubber in de schede gestoken flexibele kabels, mijnkabels, lassende kabels en controlekabels, die wijd in vele industrieën zoals stroom, waterleidingsbedrijven, steenkool, petrochemische stoffen, metallurgie, de Bouw, mededelingen, vervoer, en de infrastructuurbouw van steden zijn gebruikt.


Nadruk op kabels, leveren wij en altijd nog inspanningen om kabels van veiliger gebruik, betere kwaliteit, lage kosten en spoediger levering aan alle klanten rond de wereld te leveren. Momenteel, besteedt Ons bedrijf meer aandacht aan internationale markt om de nieuwe producten met marktpotentieel te ontwikkelen en te onderzoeken. Wij stemmen in met de binnenlandse en buitenlandse suggesties van de handelaarsaanbieding aangaande onze producten om oprecht voor het leveren van meer en hoogste kwaliteitsproducten samen te werken.


Onze producten zijn etc. gediplomeerd door ISO, RoHS, Ce. Wij hebben onze producten aan vele markten rond de wereld en opstellings goede kanalen verkocht. OEM en ODM zijn welkom.


Verbond de Wereld!

Geschiedenis

Onze companyproducten worden wijd gebruikt op de sleutelindustrieën en het gebied van nationale economische ontwikkeling, zoals stroom, burgerlijke bouw, metallurgie, spoorweg, transportion, telecommunicaties, aardolie, chemische techniek, bouw en de nationale defensie en militaire industrie. Het is uitgevoerd naar 12 landen en gebieden in het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Afrika, en gehad een brede invloed en een goede reputatie in de binnenlandse en buitenlandse markten.

Dienst

KCABLE

1) Naakte Leider, Naakte Koperdraad, Naakte Aluminiumdraad.
2) 450/750V en onder de Elektrodraden van pvc Insulateted en Machtskabels.
3) 450/750V XLPE (Kruis verbonden polyethyleen) isoleerde Elektrodraden en Machtskabels.

4) 0.6/1kV pvc Geïsoleerde Machtskabels.
5) van 0.6/1kV XLPE (Kruis verbonden polyethyleen) Geïsoleerde de Machtskabels.
6) 8.7/15kV, 3.6/6kV, 6/10kV, 12/20kV, 18/30kV Geïsoleerde de Machtskabels, van 26/35kV XLPE (Kruis verbonden polyethyleen).
7) 450/750V en onder Controlekabels.
8) 1kV lucht Gebundelde Kabels.
9) 10kV lucht Gebundelde Kabels.
10) Aluminiumkabels, AAC (Alle Aluminiumkabels), AAAC (Alle Kabels van het Legeringsaluminium), ACSR (Aluminiumleider Steel Reinforced Cables).
11) Vuurvaste Kabels, Brand - vertragerskabels, Brand Geschatte Kabels de Kabels, van Lage LSZH (Rokend Nul Halogeen), RoHs-Kabels, en Milieubescherming Kabels.

12) Andere Speciale Elektrodraden en Machtskabels: Straling Cross-linked Kabels, de Kabels van de Frequentieconvertor, Golfaluminium Gepantserde Kabels, Rubberkabels en andere Draden en kabels.

13) Communicatie Kabels:

a. Netwerkkabels: Kat 5, Kat 5e, Kat 6 Kabels;
b. telefoonkabels: 2 paren, 4 Paren, 8 Parenkabels;
c. coaxiale Kabels: Syv75-5, sywv75-5, RG 6, RG 11, de Kabels van RG 59.

Ons Team

1) Kwaliteit eerst, klant eerst, veiligheid eerst

2) De betere dienst, snellere levering

3) Gelijk en wederzijds voordeel

4) Eerlijkheid en beroep